Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik fjerner du 3406B Fuel Pump

The 3406B Motoren er en kraftig motor som brukes i 18-Wheelers og kraftige arbeidssko lastebiler. Drivstoffpumpen i 3406B motoren er spesielt viktig fordi det kontrollerer strømmen av diesel drivstoff inn i forbrenningskammeret. Hvis drivstoffpumpen ikke fungerer, motoren kan frese, ikke starter eller bare stoppe ofte. Endre drivstoffpumpen er ikke utrolig vanskelig, men det krever tålmodighet og nøye planlegging. Du trenger
Socket Wrench Set
Jack
Stor container
Crescent Wrench
Vis flere instruksjoner
en

koble fra batteriet ved å løsne batteriklemme og trekke kablene ut av motorrommet.
2

Skyv stor plastbeholder under bensintanken.
3

Løsne ventilen på bunnen av drivstofftanken ved å vri den mot venstre. Dette vil føre til at dieselen i tanken å helle i stor container.
4

Fjern den store plastbeholder ved å skyve det forsiktig ut fra under bensintanken.
5 < p> Skyv jekken under bilen slik at den hviler rett under bensintanken. Hev jack, slik at den hviler mot tanken.
6

Slipp drivstoff ledninger som er koblet til tanken ved å skru dem med halvmåne skiftenøkkel.
7

Koble stropper som holder drivstofftanken til rammen når drivstoffet er ferdig tømming. For å fjerne stroppene må du løsne boltene som holder stroppene. Bruk pipenøkkel og skru boltene mot klokken til du kan dra dem ut med hånden.
8

Skyv stroppene til side slik at tanken hviler fullt ut på jack din.
9

Skyv jekk ut fra under kjøretøyet og oppmerksom på at det er en stor ring i midten av tanken. Denne ringen holder bensinpumpen inne i tanken.
10

Bank på ring forsiktig med hammeren rundt hele diameter. Dette løsner ringen og pakningen, slik at du kan vri det og trekke bensinpumpen ut av bensintanken.
11

Twist pumpen ringen til venstre (mot klokken) for å løsne den. Trekk ringen og drivstoffpumpen ut av tanken. Du blir nødt til å rotere den frem og tilbake for å få det ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105209.html

Previous:
Next:

diesel Cars