Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan Bleed en Diesel Fuel Injection System

Diesel injektor drivstoff linjer bære drivstoff fra heisen pumpe og levere den til injektoren forsyningslinjer eller drivstoff galleri. Ettersom brennstoffet går gjennom injektorene, vil små mengder brennstoff sprøytes inn i forbrenningskammeret. Det overskytende drivstoff, kalt sølt brennstoff eller retur drivstoff, kjøler injektorer og returneres til tanken å spre varmen. Luftbobler introdusert i forsyningslinjene av en filterskifte eller ved å kjøre tom for drivstoff vil hindre at motoren starter og går som normalt. Luften må luftes ut til systemet er spylt. Du trenger
mekaniker verktøy
Butikk filler eller Oilsorb filler
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at drivstoff er riktig installert og ikke tett. Sjekk for drivstoff lekkasjer som kan tyde på en luftlekkasje på alle drivstofflinje tilkoblinger fra tank til heisen pumpe og fra heisen pumpen til drivstoff-filtre.
2

Få tilgang til injektoren topper og drivstoff linjer. Noen motorer har sine injektorer utsatt, mens andre montere injektorer under ventildekselet. Fjern ventildekselet hvis aktuelt.
3

Påse at brennstoffet cutoff ventilen er åpen. Bryt dreiemoment med en skrunøkkel på drivstoff bolt av den siste injektoren i serier for å få brenselet. På de fleste modellene, vil dette være den fremtidsrettede mest injektor på motoren. Sjekk med produsentens spesifikasjoner for motoren din for detaljer.
4

Plasser motorstyring i "No-Fuel" posisjon. Betjene starteren og slå av motoren over. Observer drivstoff lekker fra løsnet drivstoff bolt. La all luften for å bli tvunget ut og stram drivstoff bolt fullt med en skiftenøkkel når drivstoffet er sett til å være ren, uten luftbobler tydelig.
5

Rydd opp alt drivstoffsøl med butikken eller Oilsorb filler. Bytt ut ventilen dekselet hvis det er aktuelt. Test starte og kjøre motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105072.html

Previous:
Next:

diesel Cars