Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan Senk Eksos Temperatur i en Diesel Motor

Eksos temperatur, også referert til som EGT, måler temperaturen gasser forlater en diesel bilens eksos manifold. Overdreven eksostemperaturer er en primær skyldige av diesel motor feil, så høye temperaturer kan føre metallkomponenter å sveise sammen eller lider katastrofale feil. Trykkmåleren kjent som et pyrometer er den beste måten å overvåke avgass temperaturer, og tillater drivere for å forstå den mengde varme som skapes innenfor en diesel-motorens sylindere. Installere ettermarkedet deler for å regulere eksosgassen temperaturer vil forlenge levetiden på motoren og bistå med økt ytelse. Du trenger
Aftermarket luftfilter
Aftermarket eksos system
Vann /metanol injeksjon kit
Vis flere instruksjoner
en

Gi ytterligere luftstrømmen til motoren ved å installere en ettermarkedet, kjølig luft inntak i stedet for aksjen luftfilteret. Høye avgass temperaturer er forårsaket av for mye drivstoff og for lite luft i diesel motorens sylindre. Legge til rette for effektiv bruk av drivstoff, og senket eksostemperaturer, ved at mer ren luft å strømme inn i motoren og tilbakestille den aktuelle luft til drivstoff forholdstall.
2

Installer en fri flyt, stor diameter eksos system. Tillate avkast til ut av bilen med så få restriksjoner som mulig, noe som vil gi en plattform for turbolader og motor for å produsere ekstra strøm uten en betydelig økning i eksosgassen temperatur.
3

Forsyning diesel-motor forbrenningskamre med en ytterligere katalysator til å forbruke brennstoff ved å installere en vann-og metanol-injeksjon kit. Mens metanol bidrar til å forbrenne eventuelle overskytende brennstoff i sylindrene, vil spray av vann fra en vann /metanol injeksjonssett bidra til å kjøle ned den varme luften som kommer ut av kjøretøyets Turbo. Vann /metanol kits er i stand til å levere ekstra hestekrefter samtidig redusere avgass temperaturer med anslagsvis 200 grader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105201.html

Previous:
Next:

diesel Cars