Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik installerer du en Headliner i en Dodge Dart

The headliner i en bil er stoffet som linjer innsiden av taket på bilen. Noen ganger kan dette stoffet begynne å synke som kan distrahere sjåføren når du kjører. Dette gjør det ganske viktig å installere en ny headliner så snart som mulig. Vanligst, headlinerne begynner å svikte når limet limet som holder taket av bilen til stoffet begynner å avta. Du kan installere en ny headliner i en Dodge Dart i noen få enkle trinn. Du trenger
Spray Lim
saks
Sandpapir
Wrench
Headliner materialet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern paret av bolter i hvert hjørne av headliner med en liten nøkkel. Det er umulig å fjerne headliner uten å fjerne disse først.
2

Sett fingrene gjennom de små hullene igjen fra der var boltene og trekk nedover for å fjerne Dodge Dart headliner. Med nok press headliner bør lett komme av uten å rippe den først. Fjern Dart headliner gjennom bildøren en gang løs.
3

Skrap de gjenværende biter av lim på taket av Dodge Dart med sandpapir.
4

Spray en tynn linje med selvklebende lim på undersiden av erstatning headliner materiale og skyv den til den utsatte taket av Dodge Dart. Trykk ned hjørnene og sentrum av materialet for å sikre headliner starter ikke å synke allerede.
5

Trim den nye Dodge headliner med saks hvis den overlapper litt. Skru til boltene som ble fjernet tidligere tilbake på med en skiftenøkkel for å fullføre installasjonen din nye Dodge Dart headliner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105202.html

Previous:
Next:

diesel Cars