Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan finne en bil Block Heater

Mange motorer er bygget med en motorvarmer montert. Selv om de ikke tar motorvarmer det sted en fryse plugg i motoren. Frostplugger er utformet slik at frostvæske å renne ut av motorblokken, snarere enn fryse og sprekke blokken. Motorvarmer holder frostvæske fryser i ekstremt lave temperaturer, og gjør det enklere for deg å starte bilen i løpet av vinteren. Du trenger
Bil jack
Jack står
Dolly
Vis flere instruksjoner
en

Locate motorblokk i motorrommet. Toppen av blokken er under panseret hvor sylindrene er som inneholder den interne komprimering reaksjon.
2

Løft fronten av bilen med en bil jack og støtte den av rammen med bukker . Legg deg ned på en dolly og skyv under fronten av bilen. Undersøke bunnen av motorblokken.
3

Finn fryse plugg i kjølevæske traktat av motorblokken. Kjølevæsken går fra radiatoren gjennom spesielle kamre vedlagt i blokken, som brytes rundt sylinderen kamre, og deretter tilbake ut til radiatoren for å frigjøre varme fra motoren.
4

Flytt ned fryse plugg til forlengelse, over kjølevæsken avløp. Utvidelsen er bilen motorvarmer. Det kan også ha en ledning som kommer ut av det, noe som gjør det lettere å identifisere. Selv om de fleste fabrikater og modeller av dieselbiler kommer med en motorvarmer montert, bare de med et kaldt vær pakken inkluderer ledningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105074.html

Previous:
Next:

diesel Cars