Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik fjerner en 2001 Ford Focus Engine

The Ford Focus er en liten kombi bil, og over tid kan du oppleve problemer med forbrenningen eller til start up system av kjøretøyet. I dette tilfellet kan du til slutt må ta av motoren for å reparere noen av de viktigste komponentene i den. Selv om jobben kan virke skremmende eller uoverkommelig dyrt, faktisk kan du gjøre det selv med en håndfull verktøy og en liten sum penger. Du trenger
Jack (2)
Wrench satt
Catch panner (2)
skrutrekker
Engine heise
Vis flere instruksjoner
1

Åpne panseret og ta av viften og ledningsnettet på toppen av motoren med en skiftenøkkel. Koble fra dynamo kabelen og koble både drivstoff og servostyring linje. Mate alle disse tre ledninger og kabler under motoren slik at de er ute av veien. Fjern begge radiator klemmer på venstre side av motoren med en skrutrekker.
2

Tøm radiator ved å skru ventilen på bunnen av radiatoren og sted en fangst pan under radiatoren. Løsne de fire boltene langs høyre side av radiatoren og løfte den ut av bilen.
3

Sett begge knekt under fronten av Ford Focus og heve dem. Lysbilde under bilen og løsne halen akselen av bilens girkasse med en skiftenøkkel og fjerne fra bilen.
4

Place motoren heise foran Ford Focus og bolt tunge kjettinger festet til heise, på til sidene av motoren. Hev Hoise slik at motoren er løftet, og pass på ikke å dunke eller banke motoren mot eventuelle andre bildeler. Du har nå fjernet motoren fra en Ford Focus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105220.html

Previous:
Next:

diesel Cars