Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Jetta TDI FAQ

The Volkswagen Jetta TDI har blitt et populært kjøretøy på grunn av sin utmerkede drivstoffeffektivitet og sporty utseende. Fremfor alt, rangerer den blant de reneste-brenning diesel biler på veien, uten nesten noen av problemene eldre dieselbiler ble plaget med. Hva er Fuel Economy Rating?

Volkswagen Jetta TDI er en av de mest drivstoffeffektive ikke-hybrid biler på markedet, oppnå 30 mpg i byen og 41 mpg på motorveien.

Kan jeg bruke vanlig bensin?

Nei, har Jetta TDI en dieselmotor, som krever diesel. Under ingen omstendighet kunne vanlig bensin brukes uten å skade vitale motordeler. Hvis du ved et uhell setter bensin i det, umiddelbart har det slept til et autorisert verksted --- ikke forsøke å starte bilen eller kjøre den.
Er Jetta TDI tilgjengelig uten Diesel Engine

TDI trimme nivå er spesifikasjonen for dieselmotoren;? derimot, er Jetta tilgjengelig i andre trimme nivåer med en bensinmotor. Bensin motor er vurdert på 22 mpg byen og 30 mpg highway.
Er Jetta TDI Trygt?

Jetta TDI oppnådd en meget solid regjering crash test vurdering av fire stjerner for frontpartiet virkninger og fem stjerner for sidekollisjoner. Den har standard sikkerhetsutstyr som side-og kollisjonsgardiner, blokkeringsfrie bremser og bilens stabilitet kontroll.
Hvor mye koster det?

Start MSRP av Jetta TDI er $ 22 270, som i juli 2009.
Hvem lager den Jetta TDI?

Jetta TDI er produsert av Volkswagen, en tysk bilprodusent. Volkswagen har to anlegg der Jetta TDI blir bygget, den ene er i Tyskland og den andre er i Mexico
Hva er garantien

Den grunnleggende garanti på.? Jetta TDI er 3 år eller 36.000 miles, avhengig av hva som kommer først. Den grunnleggende garanti inkluderer også gratis planlagt vedlikehold på kjøretøyet, for eksempel oljeskift og dekk rotasjoner. Det er også en 5-års eller 60 000 kilometer drivverk garanti, som vil dekke viktige komponenter på kjøretøyet som motor, girkasse og drivsystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105061.html

Previous:
Next:

diesel Cars