Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

VW Diesel startproblemer

VW først markedsført en dieselmotor i 1979 VW Golf. Det var det første 10- ventilmotoren brukes i en personbil. Siden da har VW tilbudt dieselmotorer motorer i Golf, Rabbit, Bug og Jetta . Glødeplugger

glødepluggene brukes til å forvarme luften som kommer inn i forbrenningskammeret på en dieselmotor . Motoren kan ikke starte hvis glødeplugger , avsendere , releer eller sensorer blir feil.
Batteri

Dieselmotorer er avhengige av batterier til å drive motoren tenningen og starter. Hvis batteriet er svakt eller dødt bilen ikke vil starte.
Starter

En dieselmotor startbilde slites ut over tid som følge av korrosjon og slitasje . Korrosjon er forårsaket av eksponering for elementene , inkludert vann , salt , støv , smuss og sand . Overoppheting som skyldes feil bruk bryter ned starteren er materialer . Når de bevegelige delene av en forrett er for korrodert å lage god kontakt , eller å bevege seg riktig , vil ikke bilen starte.
Injektorer

Injektorer kontrollere mengden av diesel sendes til motoren. Hvis dysene ikke klarer å opprettholde et drivstoff trykket mellom 28 og 36 PSI , eller ikke klarer å opprettholde et drivstoff levering rate på 1,5 til 2,0 l per minutt, vil motoren ikke starter riktig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105218.html

Previous:
Next:

diesel Cars