Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik fjerner en Honda Motor Uten en Hoist

Når motoren i Honda svikter, det gjør bilen ubrukelig og reparasjon kan bli kostbart. Du kan fjerne motoren, men uten å måtte betale en mekaniker eller kjøpe dyrt verktøy. Du vil trenge noen grunnleggende verktøy og kunnskap om biler. Du trenger
to knekter
Wrench satt
skrutrekker
to catch panner
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret. Trekk både drivstoff linje og servostyring linjer på øvre høyre side av motoren, og putt dem rett under motoren slik at de er ute av veien. Fjern de tre radiator klemmer med en skrutrekker og skiftenøkkel og fjerne dem.
2

Plasser en av de to fangst panner under motoren og løsne og ta de seks boltene på hver side av radiatoren med en skiftenøkkel .
3

Plasser en av de to knekter under fronten av Honda og heve den til et nivå der du er i stand til å komme under bilen. Plasser et samlekar under motoren. Løsne overføring halen akselen ved å skru boltene på siden av det med en skiftenøkkel og fjerne det. Olje kan dryppe i å få kjøpt.
4

Plasser en andre jack under fronten chassis av bilen slik at vekten din vil bli støttet når du lener deg på chassiset til å løfte motoren. Løft motoren ut av motorrommet med hjelp av en annen person og plassere det forsiktig på gulvet uten å skade det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105217.html

Previous:
Next:

diesel Cars