Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik installerer en Wix Diesel Fuel Filter

Avhengig av plasseringen av Wix-brand dieselfilteret endre det kan kreve jekke opp fronten og utføre denne oppgaven fra undersiden av bilen. De fleste filtre, men er plassert under panseret, og tjenesten er rutine. Diesel filter monterer peker alltid ned. Det er kritisk viktig å fylle det nye filteret med fersk diesel drivstoff før det settes på plass. Hvis ikke, er en luftlomme opprettet og motoren vil ikke starte før den er full av drivstoff. Du trenger
oljefilter skiftenøkkel
Drensvannsoppsamler
Jack (valgfritt)
Jack står (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret av bilen og følg drivstoff rail til drivstoffilteret plassering. Ofte er det veldig synlig, som ligger direkte på toppen av motoren og svært tilgjengelig. Plasser butikk filler rundt bunnen av filteret.
2

Slide en olje filter skiftenøkkel over filteret og trekk til å løsne og bryte forseglingen. Fjern skiftenøkkel og spinne filter fra braketten. Sett filteret i et avløp pan å fange diesel. Se på det gamle filteret og sjekk for å se om gummipakningen er intakt. Til tider holder de til filteret mount. Hvis dette skjer, og det nye filter er montert på toppen av den gamle sjø, vil det forårsake en lekkasje når det nye filter er installert. Hvis forseglingen er fast, trekk den av før du skifter filter.
3

Fyll det nye Wix filter med fersk diesel, eller bruke en kvalitet diesel additiv, slik som Lucas diesel conditioner. Uavhengig av produktet, være sikker på at filteret er fullt, deretter tre den tilbake på filteret mount. Hånd-innstramming er alt som kreves. Start motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105145.html

Previous:
Next:

diesel Cars