Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hva er en Subaru Turbo Diesel Boxer Engine?

Introdusert i 2008, er Subaru turbo diesel Boxer-motoren en del av to modeller av Subaru personbiler. Dette var den første turbo diesel motor i produksjonen av Subaru. Betydning

Dieselmotorer oppnå høyere gass kjørelengde enn bensinmotorer, og er populære i Europa. Subaru turbo diesel Boxer kombinerer drivstoffeffektivitet på rundt 50 miles per gallon med kraften til en turbomotor for fart.
Typer

Legacy og Outback modeller av Subaru inkludere denne motoren i sine 2008 personbiler.

Engineering

Airplanes bruke Boxer stil motorer for sine plassbesparende egenskaper og ytelse. Denne type motor opererer med stemplene beveger seg horisontalt for å gi flytende bevegelse med mindre motor stresset i motsetning til de fleste bilmotorer som har stempler enten bruke opp og ned eller på skrå. Subaru ingeniører så behovet for å skape en Boxer turbo diesel for å legge til deres linje med disse funksjonene.
Størrelse

En av de største prestasjonene med en turbo diesel motor i en kompakt motorrommet er ikke går på bekostning av strøm og samtidig opprettholde den ytterligere styrke som trengs for en diesel-motor over en bensinmotor. Denne motoren er mer enn to inches kortere i lengden enn Subaru fire-sylindret bensinmotor. Ingeniører innhentet plassbesparelse ved å plassere kobler stang asymmetrisk til veivakselen, som er kortere.
Spesifikasjoner
p Dette 2-liters motor har en horisontal plassering i motoren kupé. Ifølge Allyson Harwood av Motor Trend, gir motoren 140 hestekrefter og 235 ft-lbs. dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105068.html

Previous:
Next:

diesel Cars