Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik skaffer en CDL Permit

Kommersielle drivere trenger å få en kommersiell førerkort (CDL) og møte andre krav til lovlig operere kommersielle kjøretøyer. De som søker å kjøre for et levende trenger for å få en CDL tillatelse før trening på kommersielle kjøretøy. Personer som søker en tillatelse må vise kjøring og sikkerhet kunnskap og oppfylle visse fysiske krav. De som kvalifiserer kan få en CDL tillatelse og begynne å trene for å starte en karriere i kommersiell kjøring. Instruksjoner
en

Gå til den lokale Department of Motor Vehicles eller andre kontor som utsteder kjøring tillatelser og konsesjoner. Be om en CDL studie manuell og søknad. Innhenting av en CDL tillatelse krever mer omfattende testing enn en vanlig lisens. Eksamen omfatter testing på emner som farlige materialer og luftbremser. Referere til staten studien manual for alle emner. Bekrefte hvilke typer personlig identifikasjon kreves av at lokale kontor for å motta en CDL tillatelse.
2

Lær materialet i studien manualen før du prøver å ta testen. Ikke hopp over noen av emnene. Testeren som søker å få en CDL tillatelse må passere hver del av testen.
3

Last ned "Legeundersøkelse Report" og "Federal Motor Carrier (DOT) Fysisk kort. "Bekreft med det lokale kontoret om eventuelle andre statlige medisinske former. Last ned avkall instruksjoner også. Den føderale Department of Transportation krever en CDL medisinsk undersøkelse og godkjenning fra en lege for å operere kommersielle kjøretøyer.
4

Planlegge en eksamen med en lege og ta eksamen. Sørg for at legen fyller ut og signerer begge former. De som ikke får godkjenning bør bruke avkall instruksjonene for å få en CDL fraskrivelse.
5

Velg et tidspunkt for å gå tilbake og ta testen. Ta de medisinske former og identifikasjon kreves av staten. Ta et Social Security-kort for å møte føderale krav. De mangler den originale kortet skal søke om erstatning Social Security-kort på nærmeste kontoret til Social Security Administration. Ta eventuelle korrigerende linser for visjonen test. Presentere noen avgifter etter bestått test for å motta CDL tillatelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105077.html

Previous:
Next:

diesel Cars