Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Volkswagen TDI Ytelse

Volkswagen TDI er en turbodieselmotor funnet enkelte VW modeller, inkludert Jetta sedan og Jetta Sportwagen . Denne motoren gir god drivstofføkonomi mens begrense skadelige utslipp , og leverer god ytelse også. Ytelse

2010 Volkswagen Jetta tilbyr en valgfri 2,0 -liters turbodiesel eller TDI firesylindret motor koblet sammen med en sekstrinns manuell girkasse . Tilgjengelig som et alternativ er en sekstrinns automatisk girkasse med hendler , en funksjon slik at drivere for å overstyre overføring til å betjene den manuelt . Denne motoren er oppgitt til 140 hestekrefter ved 4000 rpm og 236 pund- fot dreiemoment ved 1750 rpm , ifølge AOL Autos .
Spesifikasjoner

The Jetta har en nyttelast av £ 1061 . og seter fem . Drevet av forhjulene , går Jetta 0-60 på 9,5 sekunder , ifølge The Auto Channel.
Fuel Economy

2010 Volkswagen Jetta er vurdert på 30 miles per gallon i byen og 41 mpg på motorveien når den er utstyrt med en manuell girkasse . Med en automatisk , står Jetta'e Environmental Protection Agency rating på 30 mpg i byen og 42 mpg i landeveiskjøring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105168.html

Previous:
Next:

diesel Cars