Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Diesel Eksos Technology

Diesel eksos blir ofte gjenkjent av sin utgivelse av svart sot -utslipp , og disse er skapt av ineffektiv forbrenning av drivstoff innenfor motorens sylindre . I både 2004 og 2007 , kreves tøffere utslipp standarder vedtatt av den føderale regjeringen utviklingen av dieseleksos teknologi. Dieselpartikkelfiltre

Diesel partikkelfilter er laget av keramiske materialer ; filtrene er satt inn i utgående eksos flyt av dieselbiler . Temperaturen i de spennende eksosgassene får partikkelfilter for å varme opp . Dette skaper en reaksjon som gir skadelige eksosgassene til å konvertere til mindre skadelige materialer . Fra og med 2007 ble alle nye , lys -plikt pickups utstyrt med en diesel partikkelfilter.
Eksosgassresirkulering

eksosresirkulering systemer tvinge noen av de utgående eksos gasser tilbake til dieselmotor sylindere, dette reduserer produksjon og frigjøring av nitrogenoksid . Sammen med dieselpartikkelfilter , har EGR -teknologien blitt et fast innslag i ny diesel motorer og eksosanlegg .

Katalysatorer

Katalysatorer kan være nødvendig for å møte utslippskravene når en diesel partikkelfilter ikke er nødvendig. Dette utstyret fører til en reaksjon som reduserer utslippene via en katalysator og varme -indusert reaksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105195.html

Previous:
Next:

diesel Cars