Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Diesel Piezo Injector Spesifikasjoner

dieseldrevne biler blir stadig mer oppmerksomhet som relativt renere forbrenning, mer drivstoffeffektive transportmetoder som bilprodusenter forsøker å markedsføre produkter med stor kraft og minimale utslipp. For å redusere utslippene og regulere drivstofforbruk, mange inline diesel motorer bruker piezo injektorer, i motsetning til magnetiske solenoid injektorer, å regulere diesel inn i motorens brennkammer. Biler med piezo diesel injektorer variere fra amerikansk-laget pickups til mindre biler som Volkswagen Jetta TDI. Fordelene med piezo-injektorer spesifiseres av konstruksjon og komponenter av injektoren selv, selv om nøyaktige spesifikasjoner varierer etter søknad. Piezo Krystaller

Piezo-injektorer er navngitt på grunn av deres bruk av piezoelectricity å flytte de interne komponentene i diesel injektorer, og dermed injisere drivstoff til en motorens brennkammer. Piezoelectricity i diesel injektorer er laget ved å stable meget tynne lag av piezo-krystaller på toppen av hverandre. Når en strøm av elektrisitet anvendes til krystallene, vil de automatisk ekspandere, slik at injektoren for å sprøyte brennstoff. Alle piezo diesel injektorer har noen mengden av piezo krystall, selv om mengden varierer basert på den spesifikke applikasjonen og merke av injektoren.
Rask handling

Piezo diesel injektorer er preget ved deres evne til å operere med langt større hastighet enn injektorer som drives av magnetiske solenoider. På grunn av evnen til de piezo-krystaller til å ekspandere og trekke umiddelbart når spenning tilføres eller fjernes, idet mengden av brennstoff injiseres i motoren kan bli mer nøyaktig styrt. Denne teknologien, i kombinasjon med signaler fra bilens datasystemer, kan bidra til å eliminere overflødig drivstofforbruket og redusere de totale utslipp fra kjøretøy.
Construction

For piezo-teknologi for å operere riktig, blir alle piezo diesel injektorer konstruert på samme måte. Aktuatoren, som kontrollerer strålen nål og endelige strømmen av drivstoff gjennom injektoren, er plassert svært nær jet nål innsiden av injektoren boliger. Konstruksjonen tillater aktuatoren å bevege seg med liten eller ingen friksjon når det påføres trykk av de ekspanderende piezo partiklene og redusere responstiden til injektoren. Omvendt, injektorer som opererer med magnetiske aktuatorer har komponenter som fordeles videre fra jet nåler, skaper økte muligheter for friksjon og langsommere injeksjon hastigheter.
Flere Injeksjon Capabilities

På grunn av den raske injeksjon kapasiteter dannet ved tilstedeværelsen av piezo-krystaller, piezo diesel injektorer er i stand til å sprøyte brensel flere ganger i løpet av en forbrenningssyklus. Omvendt, andre typer diesel injektorer er bare i stand til å spraye en stor skudd av brensel i løpet av hver syklus. Et økt antall små innsprøytninger av piezo-injektorer tillate injektorene for å kompensere for bremse hastigheter og reduserer drivstofforbruket som signalene mottas fortløpende fra bilens datamaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105226.html

Previous:
Next:

diesel Cars