Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvor å Endre 7.3L Diesel glødeplugger

Hvis eier en Ford lastebil med 7,3-liters Strøm Stroke dieselmotor, kan du ha problemer med glødeplugger på enkelte punkt. Hvis du ikke ender opp med å ha problemer med dem, er det fortsatt en god idé å endre dem hver 30.000 miles. Når du vet hvor du skal lete i 7,3-liters motor og hva de skal gjøre, endre glødepluggene er en grei jobb. Du trenger
Stikknøkkel med lange piper
New glødepluggene
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og sikker det med hette arm.
2

Finn glødepluggene. Hvor de er avhengig av året av lastebilen. Glødepluggene er mest sannsynlig å bli stilt opp på hver side av motorblokken. Imidlertid er den beste måten å finne dem for å sjekke instruksjonsboken. Hvis dette ikke er et alternativ, søke i motorrommet for blyant-formet, sølv elementer som er ca 4 inches lang.
3

Fjern eventuelle hindringer. Du kan se en motordekselet, bell bolig eller en luft inntak slangen i veien for dine glødeplugger. Hvis det er en cover eller bolig, bruke pipenøkkel til å fjerne eventuelle bolter. Hvis det er luftinntaket slangen, bruke flat skrutrekker for å løsne klemmene og så bare trekke ut slangen.
4

Undersøk området rundt glødeplugger. Du vil se en wire som går gjennom alle pluggene. Dette er forbindelsen wire, og du må fjerne den.
5

Trekk tilkoblingstråd av ved fast slite den med hendene. Forbindelsen ledningen skal komme ut veldig enkelt. Hvis den ikke gjør det, må du dobbeltsjekke hele ledningen for å kontrollere at det ikke er hengt opp eller karret på noe. Hvis du bøyer eller lemleste ledningen, kan du ikke være i stand til å sette den tilbake i motoren, og finne en ny en vil legge til tid i total reparasjon planen.
6

Løsne den første glødeplugg ved å skru den mot den med en 19 mm tilslutning. Hvis dette er for stort, prøv en mindre kontakten til du finner den som griper låsemutter tett nok til å løsne den.
7

Trekk glødeplugg ut av motoren med hånden din når den er løs nok.
8

Skyv ny glød pluggen inn i det tomme glødeplugg hulrom.
9

Stram nyinnsatte glødeplugg med samme socket du brukte til å løsne den . Denne gangen vil du slå pipenøkkel med urviseren.
10

Gjenta disse trinnene for resten av glødeplugger.
11

Bytt koblingsledning. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105178.html

Previous:
Next:

diesel Cars