Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Nissan Diesel biler i USA

Myten sier det er svært få diesel personbiler på veiene, men faktum er at det er mer enn 25 bilprodusenter til dags dato som har kommet opp med minst 236 ulike bilmodeller som bruker diesel . Dieselbiler kom på markedet rundt 1980, og de har blitt bedre og vokser i antall siden da. Nissan er en av produsentene som har tatt trinn i å lage dieselbiler og har utvidet dette markedet til USA. Til tross for den lave prisen på gass i USA, er Nissan voksende sin markedsandel det for dieselmotorer som det er spådd at USA snart vil sende til økende priser på gass sett i andre steder i verden. Dieselbiler er motorer for fremtiden. Nissan modeller som bruker diesel i USA inkluderer Nissan Sentra, Frontier, Titan FFV, Murano, Qashqai, Armada FFV og Maxima. Nissan Sentra

Først lansert i USA i 1982, serverer denne bilen som kompakt modell for Nissan og kan bli rangert blant de tre Mazda, Toyota Corolla og Honda Civic. Den kommer i fire-dørs sedan bare. Bilen drives av en 2,5-liters, 177-hestekrefter ved 6000 rpm motor. Det er en seks-trinns manuell girkasse. 2010-modellen koster $ 18 000, som i 2010.
Nissan Frontier

Nissan Frontier dukket opp i denne bransjen i 1997 for 1998-modellen år og ble ombygd i 2005 legge mer makt til denne pickup lastebil. Den har en dobbel cab, konge og firedørs Crew Cab tilgjengelig i fire trimme nivåer som er de XE, SE, LE og Nimso. Det kan bli funnet på en 2,5 liters, firesylindret med 154 hk og en fire-liters 265 hk V6 som kan taue opp til £ 6500. På listeprisen på bilen, som i 2010, er $ 15600.
Nissan Qashqai
p Dette er en SUV produsert av Nissan og brakt til USA marked. Denne bilen kvalifiserer for både kombi og off roader. Hevet bakkeklaring og totalhøyde gjør det passe SUV detaljer. Bilen er tilgjengelig i alle modus 4X4 system, men er den vanligste front-wheel drive. Det kan enten være en enkelt overliggende kamaksel, SOHC, eller dobbel over-head kamaksel, DOHC. Det er 1,5 liter 105 hestekrefter ved 4000 rpm i Qashqai.
Nissan Maxima

Først lansert i 1976 som oppgraderingen av Bluebird, er Maxima et fire- dørs sedan sportsbil. Før 2004 ble Maximas bygget i Oppama, Japan, men nå det nordamerikanske Maximas er samlet i Smyrna, Tennessee. Den maksimumspunkt blir drevet av en 3,0-liters V6 motor som er istand til en akselerasjon fra 0 til 60 mph på 5,8 sekunder. Motoren er delt av denne bilen og Renault.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105122.html

Previous:
Next:

diesel Cars