Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik beskytter en Diesel bil

Dieselbiler vil gi deg mange år med fornøyelig tjenesten hvis du tar vare på dem riktig. De ofte overleve bensin biler. Det er noen forskjeller i måten du bør beskytte en diesel bil i motsetning til en bil som bruker bensin. Les videre for å lære hvordan du kan beskytte en diesel bil. Instruksjoner
en

Skift olje regelmessig for å beskytte en diesel bil - oftere enn i en bensin-brenning motor. De fleste dieselmotorer krever en tykkere oljekvalitet enn en bensinmotor.
2

Hold dysene på diesel bilen ren. Dette gir god flyt til stemplene. Bensininnsprøytningen spre drivstoff inn i sylindrene for riktig forbrenning.
3

Opprettholde glød-plugger. Glow-plugger operere to forskjellige måter. Den første måten er at du faktisk har en elektrisk ledning med en plugg utenfor grill område på diesel bil. Dette er slik at du kan kjøre en skjøteledning til bilen din og plugg den inn slik at gløden-plugger vil holde drivstoffet varmes opp i kaldt vær. Diesel drivstoff tykner når det blir kaldt. Glow-plugger hjelpe det opprettholde riktig konsistens.
4

Lær om den andre måten glød-plugger operere. Glow-plugger kan operere off av tenningslåsen også. Når du setter inn nøkkelen i tenningen, slå den inn i det første bryter posisjon. Et lys tennes i dashbordet, leser "glow-plugger." Når lyset slukkes, det forteller deg at det er greit å starte bilen. Drivstoffet har varmet opp nok til å antennes.
5

beskytte en diesel bil også ved å rense eller endre luftfiltre ofte. Dette vil holde hestekrefter opp for at din diesel bilmotor å kjøre glatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105048.html

Previous:
Next:

diesel Cars