Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik fjerner V40 drivstoff sprøytebrukere

The drivstoff sprøytebrukere i alle kjøretøy fôr drivstoff gjennom innsugningsventilene mens motoren er i drift. På grunn av den store mengden av spoler og fjærer innenfor drivstoff sprøytebrukere, vil du finne at de kan bryte fra tid til annen. Hvis dette skjer, er det viktig å fjerne dem når du kan før ytterligere skade er påført kjøretøyet. V40 injektorer ikke krever noen spesielle verktøy og kan fjernes på samme måte som du ville gjort andre injektorer. Du trenger
Rags
Wrench
Ratchet, forlengelse og socket
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn Schrader ventil på venstre side av drivstoff skinnen i nærheten av motoren. Ventilen er en liten avlang form, vanligvis av en gullfarge. Vikle en fille rundt hele ventilen og skru den lille skruen på toppen av ventilen med en skrutrekker. Når du har tatt av skruen, en liten mengde olje kan sprute ut, så bruk fille for å legge press på ventilen og stoppe det.
2

Finn batterikabelen på bunnen av drivstoff injektor og løsne den forsiktig med en fastnøkkel.
3

Koble de tre ledningene går inn i drivstoffet injektoren. Forsiktig dra på kabeltilkoblere vil fjerne dem uten å skade selve kabelen.
4

Skru ut de tre skruene som holder drivstoff injektor til drivstoff rail og skru alle tre med en skralle, forlengelse og socket. Du må bruke skralle, som det er vanskelig å få tak på disse skruene med en skiftenøkkel.
5

Wrap to filler rundt drivstoff injektor for å stoppe oljen få på bilen og din klær. Løft forsiktig V40 drivstoff injektor ut av bilen. Du har nå en fullstendig fjernet V40 drivstoff injektor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105175.html

Previous:
Next:

diesel Cars