Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan vet jeg om en dieselpumpe er bra

I begge dieselmotorene og i bensinmotorer, er drivstoffet sprøytes inn i sylindrene ved en bensinpumpe. Pumpen er åpenbart en meget viktig del av motoren, siden uten at det, ville i sylindrene ikke får noen dieseldrivstoff. Hvis du nylig har kjøpt en dieselbil, eller hvis du bare har en snikende mistanke om at pumpen i diesel din går dårlig, er det noen måter du kan finne ut om problemet egentlig er pumpen. Hvis du eliminere problemene, er bensinpumpen mest sannsynlig fine. Instruksjoner
en

Hør for noen øyeblikk av stillhet når motoren er i gang. Vanligvis kan du høre en studie summingen av motoren i gang. Hvis dette høres ut til å stoppe midlertidig, kan problemet være diesel pumpe. Hvis motoren går jevnt og trutt, indikerer dette at bensinpumpen kjører godt.
2

Prøv å starte motoren. Det er forskjellige lyder som en motor avgir når den er å ha visse problemer. Hvis motoren "skrur" - høres ut som den prøver å starte, men ikke - dette indikerer et problem med bensinpumpen. Hvis motoren starter som normalt, er drivstoffpumpen mest sannsynlig bra.
3

Fokus på hvordan bilen kjøres når du er på motorveien. Hvis bilen svarer godt til gass og bremsepedalen, er bensinpumpen fungerer godt. Hvis du oppdager at bilen bremser ned selv når du ikke har sluppet av gassen, kan det hende at bensinpumpen må byttes.
4

Undersøk drivstoffpumpe når motoren er i bevegelse. Kontroller at det er knirkefritt og at det er ingen åpenbare tegn til rust eller lemlestelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105180.html

Previous:
Next:

diesel Cars