Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan kan jeg forbedre KM på en Diesel Pickup Truck?

Forbedre kjørelengde på en diesel pickup lastebil er et spørsmål om å forbedre motorens effektivitet. Hvis motoren ikke brenner diesel så effektivt som det kunne eller om det er å bruke den energien den får fra brent diesel for ting som å holde kjølig eller utvise eksos, er det ikke å bruke energi på å kjøre lastebil. Ved å kjøpe og installere nytt utstyr, kan du dramatisk endre lastebil effektivitet og øke sitt drivstoff kjørelengde. Instruksjoner
en

Installer en høyere kvalitet eksosrøret. I et nøtteskall, betyr dette en større eksosrør. Hvis eksosrøret er liten, er motoren din bruke mye energi for å presse luft ut av det. Ved å endre størrelsen på røret, kan du gjøre motoren bruker mindre energi på dette og mer energi mot å drive din lastebil.
2

Installer en høyere kvalitet filter. Dieselmotorer trenger luft for å komme inn, så vel som å ha luft går ut. Hvis filteret lar mer luft i raskere, vil motoren ikke trenger å bruke så mye energi trekke luft inn, noe som vil øke din effektivitet, særlig hvis paret med eksosrøret fra trinn en.
3

Sett inn en ny diesel injektor. Dette vil forbedre hastigheten der injektor branner diesel fra drivstofftanken til motoren. Ved sprøyting mer jevnt, vil motoren brenne diesel mer effektivt og ikke trenger så mye.
4

Installer en propan eller vann-metanol injeksjon system. Den tidligere legger propan til diesel mens sistnevnte holder motoren kjølig. Begge er ideelle for å øke dreiemoment, noe som vil øke drivstoff kjørelengde når du sleper ting.
5

Installer en high-tech diesel chip. Disse brikkene bruke datasystemer for å overvåke motorens behov og forhold. Det frigjør deretter så mye diesel som motoren behov, noe som kan være mer eller mindre enn uniform beløpet løslatt uten en chip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105089.html

Previous:
Next:

diesel Cars