Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan holde en Turbo Diesel Engine på Boost mens akselererende

Forstå de grunnleggende funksjonene og reaksjoner på din turbo dieselmotor er viktig å holde dieselmotor kjører effektivitet. En ferdighet du kan lære med å betjene dieselmotor er å holde turbo diesel motor på boost mens akselererende. Instruksjoner
en

Forstå de grunnleggende funksjonene til dieselmotor og turbo boost. Du kan gjøre dette ved å lese fra en reparasjon manuell. De mest anbefalte de er av Chilton og Haynes som er tilgjengelig på de fleste bildeler butikker og på nettet. For litt mer penger, kan du kjøpe en manuell fra bilens produsent. Dette vil være mye mer konkret å merke, modell og år av diesel ditt.
2

Kjenn RPM system. RPM, eller omdreininger per minutt, er den hastigheten som stemplene i motoren syklus. Jo raskere det går, jo høyere turtall. Det normale for en diesel er under 2500. Høyere enn det som er ikke å foretrekke for en lengre tidsperiode.
3

Finn RPM måleren på måleren panel. Dette er vanligvis tallene rundt speedometeret ditt. Jo høyere, eller ikke anbefalt, er nivåene indikeres med røde linjer eller en annen lys eller farge forskjellig fra resten av panelet.
4

Trykk ned foten på gasspedalen mens du ser på RMP nivå. For å holde dieselmotoren i turbo boost mens akselererende, bør du være over denne linjen for en periode. For å unngå skade på motoren, bør ikke dette være en lengre periode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105051.html

Previous:
Next:

diesel Cars