Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan kjøpe en Mercedes Diesel

Siden Mercedes-Benz introduserte sin diesel 260D motor i 1936, har diesel alternativet vært en favoritt for luksus bilkjøpere som ønsker mest mulig ut bilen sin. Den dieselmotorer bil kjent for å kjøre for 500.000 miles, og har en bølge av trekkraft for å starte opp. Alt du trenger å vite er hvordan man skal kjøpe en. Instruksjoner
en

Sjekk ut noen av de nye Mercedes diesel modeller som E320 BLUETEC som har all den luksus av en Mercedes, men legger ut en brummende 400 pounds av dreiemoment og mer enn 200 hestekrefter. Best av alt, får diesel gunner rundt 35 miles to the gallon, noe som gjør det raskt, kraftig og effektiv.
2

Ta en titt på MB GL320 BlueTec hvis du er i SUV-markedet, men ønsker ikke å gi opp på dieselmotoren. MB GL320 bruker en avansert innsprøytningssystem som kutter ned på diesel utslipp for å gjøre bilen 50-state legal.
3

Sørg for at du er klar over fallgruvene ved å kjøpe en Mercedes diesel bil, spesielt i eldre modeller, siden bilene er kjent for å ha problemer med sylinderveggene, som igjen fører til komprimering problemer. For dette og andre mekaniske årsaker, bør eldre Mercedes diesel være betjent hver 15.000 miles, inkludert en ventilklaring.
4

Velg mellom turbo og non-turbo motorer av Mercedes diesel, tilgjengelig for alle modeller . Forskjellen er en av ytelse og penger, så hvis du er villig til å bruke litt mer for noen kraft og fart enn turbo er veien å gå.
5

Finn ut hva prisen på diesel gass ​​er, og sørge for at det finnes steder i ditt område for å fylle opp. Dette er viktig fordi bilen vil absolutt ikke kjøre på bensin og eventuell gass som kommer inn i tanken kan forårsake skade (og vil sikkert føre til at bilen ikke starter).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105050.html

Previous:
Next:

diesel Cars