Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan forbedre en Cummins Turbo Diesel

Cummins Turbo Diesel motorer er de kraftstasjoner som har blitt slår Dodge diesel pick-up trucks siden 1989. Gjennom årene har motoren gått gjennom re-konfigurasjon for å holde tritt med utvikling trendene i diesel-teknologi. Fra og med 5.9-liter 12-ventilers motor, flyttet Cummins til 24 ventiler, elektronisk styrt motor i sin modell år 1998,5 Dodge pickups. 2004 brakte innføring av en common rail motor konfigurasjon, mens Cummins innviet store endringer i 2007 for å imøtekomme nye utslippskravene med Cummins 6,7-liters motor. Uavhengig av spesifikk av en Cummins motor, en rekke deler er tilgjengelig for å forbedre ytelsen. Du trenger
Aftermarket injektorer
Aftermarket luftfilter
Strøm programmerer
Vis flere instruksjoner
en

Gi ytterligere drivstoff til motoren ved å installere ettermarkedet injektorer . Ettermarkedet sprøytebrukere er tilgjengelig for alle Cummins motor konfigurasjoner og gir mulighet for ekstra drivstoff skal leveres til motorens sylindere på en effektiv måte. Strøm programmerere, eller chips, vil fungere i elektronisk kontrollert Cummins motorer, inkludert 24-ventilers, common rail og 6,7-liters modeller. Disse programmerere tjene til å hjelpe regulere mengden brensel som tilføres motoren ved å regulere elektronisk kontrollmodul av kjøretøyet.
2

Sammen med ekstra drivstoff, krever Cummins motor ekstra lufttilførsel for å effektivt brenne økt drivstoff uten å produsere store utslipp og eksosgassen temperaturer. Cool-luft inntak systemer trekke i et større volum av luft enn lager luftfiltre hjelpe luft-til-drivstoff-forhold innenfor motorens brennkammer. Installer en større turbolader for å lette en enda større volum av luftstrømmen og øke størrelsen av avgassutløpet, som bidrar til å øke hestekrefter samtidig som man reduserer avgass temperaturer. Disse luftstrøm forbedringer gjelder for alle Cummins henting motor modeller.
3

Legge til rette for effektiv exit av eksos produsert fra økt drivstoff og luft ved å installere en stor diameter, frittflytende eksosanlegg . Redusere begrensning av eksos flyt vil tillate Cummins motor for å produsere ekstra strøm uten risiko for betydelige økninger i eksosgassen temperaturer forårsaket av begrenset eksos flyt.
4

kjøpe og installere head studs, som vil erstatte aksjen hodet bolter, som hestekrefter produsert av Cummins-bærende lastebil begynner å stige over lagerbeholdning. Head studs gi mer klemming strøm enn de lager komponenter og bidra til å redusere risikoen for en blåst motor hodet på grunn av økt press fra forbrenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105206.html

Previous:
Next:

diesel Cars