Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Deisel Tech Tips

Diesel tech tips for utstyr eiere og brukere kan forbedre bilens ytelse. Tips kan omfatte utstyr modifikasjoner, reparasjon ideer, diesel verktøy oppgraderinger og hvordan du kan tjene på å bruke diesel. Selv i vanskelige økonomiske tider, kan etter en serie enkle diesel tech tips spare deg for penger. Inntak Stroke Reparasjon

Motor stempler i diesel lastebiler begynner å bevege seg når trykkluft presses inn ventiler. Turboladeren frigjør luft som fanges opp av åpne inntaksventilen sylindre, og dermed skyve stempelet i retning nedover. Hvis turbo-utgitt luften spres eller stempler reagerer ikke, sjekke status på inntaket hjerneslag. Sikre funksjon av denne mekanismen er avgjørende for en fungerende dieselmotor.
Overvåke en V8 motor

Hyppige tune-ups er viktig for alle kjøretøy og unngå vedlikehold kan resultere i dyre reparasjoner. Hvis du kjører en lastebil med en V8-motor, er det avgjørende å sjekke status på motoren stenger og stempler ofte. Eldre dieselmotorer i særdeleshet bør sjekkes minst to ganger i året, ifølge Diesel Tech Magazine. Sikre stempler og stenger smøres godt, er fortsatt i solid fysisk form og ikke tilstede rust vil bidra til å opprettholde en lengre levetid på motoren.
Brukte Diesel Trucks

Ikke overse verdien av en brukt diesel lastebil, anbefaler Diesel Tech Magazine. I vanskelige økonomiske tider, er den velkjente effektivitet og pålitelighet av dieselmotorer en fordel for nølende bilkjøpere på jakt etter et klokt kjøp. I tillegg, diesel vedlikehold og motordeler er rimeligere enn standard bensin biler, noe som gjør investeringen enda mer attraktivt. Hvis du eier en diesel lastebil, nedgradering til en annen lastebil modell, om enn en produsert av samme produsent, kan spare penger samtidig gir deg til å stole på en produsent du stoler på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105182.html

Previous:
Next:

diesel Cars