Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan en Diesel Truck Engine Work?

I motsetning til bensin motorer, som antennes deres drivstoff med en elektrisk gnist, dieselmotorer antennes deres drivstoff med varme, trykkluft. Disse effektive motorer makt busser, tog, båter og lastebiler. Historie

Dieselmotoren ble oppfunnet på 1890-tallet av den tyske ingeniøren Rudolf Diesel. Han utviklet det til å kjøre på kullstøv, men moderne dieselmotorer kjøres på billig fyringsolje, også kalt diesel.
Funksjon

Som bensinmotorer, dieselmotorer konvertere kjemisk energi til mekanisk energi som beveger stemplene opp og ned inne i lukkede sylindre. Stemplene koble til et langt skaft som kalles veivakselen, som konverterer deres lineær bevegelse til roterende bevegelse som svinger hjulene.
Diesel Cycle
p Som en diesel kjøres, at stemplene går gjennom en syklus av bevegelser som kalles slag. I det første slag, skyves stempelet nedover og trekker luft inn i motoren gjennom en ventil. Ved returslaget, komprimerer stempelet luften inntil den er meget varm. På toppen av slaget, blir trykksatt brennstoff innsprøytes i motoren og eksploderer, skyve stempelet ned. På den siste slag, presser stempelet ut eksos.
Hensyn

Diesels er mer drivstoff-effektive og produserer mindre utslipp av drivhusgasser enn bensinmotorer. Men de produserer flere smog-produserende biprodukter, slik at deres salg er begrenset i stater der smog er et problem. Innføringen av drivstoff med lavt svovelinnhold i 2006 har oppmuntret utviklingen av renere-brenning dieselmotorer og standarder vedtatt i 2009 vil kreve dem å møte de samme utslippskrav som bensinmotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105172.html

Previous:
Next:

diesel Cars