Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Forklaring på en Diesel Fuel Injection Pump

patentert av Rudolf Diesel i 1892, er dieselmotoren en intern-forbrenningsmotor som bruker press for å tenne drivstoffet i stedet for en gnist som en bensinmotor gjør. En dieselmotor bruker en injeksjon pumpe, som det finnes flere typer, for å levere drivstoff til injektorene. Funksjon

Diesel injeksjonspumper regulere mengden, trykk og timing av drivstoff sendt til injektorer, som spray drivstoff inn i motoren er forbrenning kamre. Noen injeksjonspumper er mekanisk styrt, andre er avhengige av en elektronisk styreenhet som regulerer pumpen i henhold til signaler mottatt fra sensorer i bilen
Inline injeksjonspumper

. Også kjent som rykk pumper, inline injeksjonspumper har et stempel for hver av motorens sylindre. Fliker på motorens kamaksel aktivere stempler som kamakselen roterer.
Common-rail innsprøytningssystem

I en common-rail innsprøytningssystem, en drivstoffpumpe holder et reservoar --- kalles en fuel rail, manifold eller akkumulator --- fylt med høyt trykk drivstoff. Skinnen så forsyner denne drivstoff under trykk til injektorene.
Distributør Injection Pump

distributør, eller roterende, innsprøytningspumpe har et enkelt stempel (eller stempel) at krefter brenselet gjennom en mateventilen og inn i et drivstoff injektoren. Den Bosch VERTEILER (eller VE) er en vanlig type distributør injeksjon pumpen.
Unit Injector System

I en dieselmotor med en enhetsinjektoren system, en liten injeksjon pumpe, aktivert av en flik på motorens kamaksel, er festet til hver injektor. Dette systemet eliminerer behovet for en enkelt injeksjon under høyt trykk pumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105165.html

Previous:
Next:

diesel Cars