Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan å hoppe starte en dieselmotor

En dieselmotor går på diesel, som automatisk tennes under ekstreme høyt trykk i forbrenning sylinder. Motoren bruker glødeplugger for den første tenningsforløp, og etter det, trykket i sylinderen alene reignites dieselen som har blitt injisert inn. På grunn av glødepluggene og deres høye temperaturer krav, mange dieselmotor biler har to batterier bare for den første startprosedyren alene. Dette oppsettet spiller en viktig rolle i å bestemme hvordan å hoppe starte en dieselmotor. Du trenger
Startkabler
Donor kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Drive annet kjøretøy opp til fronten av dieselmotor bil som trenger å være hoppet. Plasser dem foran til front, sett på parkeringsbremsen og slå av tenningen. Bilen som gir hopp er donor bilen.
2

Åpne hetter på begge kjøretøyene og finne den doble batterier på diesel bil som trenger hoppe. Inspisere kablene på disse batteriene. Mest sannsynlig vil den kabelen som går fra passasjer-side batteriet være merkbart tykkere. Dette er batteriet som vil bli koblet opp til startkabler. Hvis det ikke er noen forskjell i tykkelsen på batterikablene, enten av batteriene kan brukes.
3

Fest en jumper kabel fører til dødt batteri på plusspolen først, og deretter feste den andre enden av denne kabelen til plusspolen på donor bilen.
4

Fest en annen genser kabelen til donor bilens negative batteri terminal, og deretter feste den andre enden av denne kabelen til en metallic bakken på kjøretøyet som skal hoppet, som en stålstøtfanger, dynamo brakett eller hvor som helst kabelen kutter på et stykke metall på motor eller chassis.
5

Slå varmeapparatet blåser motor "på" i kjøretøy som er i ferd med å bli hoppet. Denne handlingen vil lagre elektriske systemet fra skarpe overspenning under hopping prosessen.
6

Start motoren på donor bilen og rev det litt på et moderat hastighet. Dette vil fullt ut aktivere generatoren for å levere ekstra starteffekt under hopping prosessen.
7

Start motoren i bilen som må hoppet. Så snart motoren starter, må du først fjerne jumperen kabelen fra den metalliske bakken på motor eller chassis, deretter fjerne den positive siden av at kabelen fra donor bilbatteriet. Fjern den andre kabelen på den positive siden først, og deretter den negative siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105134.html

Previous:
Next:

diesel Cars