Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Fakta om propan Injection

En propan injection system gjør en dieselmotor mer effektiv ved å redusere mengden avfall den produserer . Dette betyr at motoren kan bruke mer diesel for faktisk kjøring , og derfor kan kjøre videre på mindre diesel . Slik fungerer det

propan injeksjon oppstår når propan røyk som injiseres inn i motoren . Siden propan er mer brannfarlig enn diesel , det gjør diesel brenne mer fullstendig , noe som reduserer den svarte røyken forbundet med dieselmotorer .
Fordeler

Ifølge Luxury Imports, en kanadisk auto import selskap , propan injeksjon systemer gjøre motoren varer lenger. Dette skjer på to måter. Det ene er at det gjør motoren utvise eksos ved kjøligere temperaturer . Det andre er at det tillater deg å få mer kraft ut av motoren din uten å stresse det , noe som betyr åsene er ikke så mye av et problem .
Ulemper
< p> den store ulempen med propan injeksjon , ifølge Parleys diesel ytelse , er at hvis det ikke er installert riktig vil det gi motoren for mye propan . Hvis dette skjer , vil motoren akselerere veldig bra og har tilgang til mer kraft, men det vil også føre til en god del slitasje.

Dessuten kan noen add -on til din motor garantien ugyldig. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til , propan injeksjon systemer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105093.html

Previous:
Next:

diesel Cars