Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Historien om Volkswagen Diesel Cars

Den tyske bilprodusenten, Volkswagen, ble opprinnelig unnfanget i 1934 av Ferdinand Porsche på befaling av Adolph Hitler. Målet var å skape en billig bil som alle hadde råd til å betjene. Billen-formet "Folkets bil" kom på markedet i 1936. Selv om andre verdenskrig betydelig innskrenket produksjonen av den lille sedan, ved slutten av 1940, var produksjonen i full gang, og bobla gjorde sin amerikanske debut i 1949. Volkswagen har siden avduket en rekke nye organet og motor design, inkludert passasjer modeller med dieselmotor. Historie

Produksjonen startet Volkswagen sin første dieselmotor motor i 1976. Den 1,5-liters motoren er designet for bruk i selskapets Golf-modell. Den nye dieselmotoren gode resultater i Golf med evnen til å gå 0-60 miles per hour (mph) i 18 sekunder. Den diesel Golf kunne opprettholde en toppfart på godt over 80 km /h, selv om gassen knase i USA i løpet av 1970 redusert toppfart på riksveier til en ussel 55 mph.
Funksjoner

Opprinnelig var det betydelig forbruker motstand mot ideen om en diesel personbil. De fleste amerikanere anses diesel å være en arbeidshest motor kun egnet for store rigger. Dieselmotorer tendens til å banke, gå ujevnt og skape ubehagelig eksos. Innføringen av Volkswagen diesel Golf gikk en lang vei mot å endre disse holdningene på grunn av sin makt, respons og kjørbarhet.
Geografi

Produktutvikling og innovasjon slik som turbolader, hjalp bensininnsprøytning og støyreduksjon Volkswagen diesel personbil stadig vinne markedsandeler, særlig i utenlandske markedet. I Tyskland, diesel personbiler utgjør nå nærmere 40 prosent av alle nye bilsalg.
Fordeler

Volkswagen vedtatt initialene TDI å referere til sine diesel personbiler i 1991. Initialene refererer til motorens Turbo Direct Injection system. TDI-system skrøt en 15 prosent drivstoffbesparelse i forhold til sammenlignbare ikke-direkte innsprøytning motorer. Nye gjennombrudd i turbolader teknologi aktivert Volkswagen ingeniører til å skru opp hestekrefter på sine 1,9-liters motorer til 110.
Funksjon
p Med et kvart århundre med passasjer diesel-teknologi under beltet, har Volkswagen trappet opp utviklingen ytterligere med lanseringen av sin 5-liters, 10-sylindret, tvilling turbolader, pumpe-injektor motor som er i stand til å generere 313 hestekrefter. Denne nye motoren er standard for selskapets top-of-the-line luksus biler og sport nyttekjøretøyer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105058.html

Previous:
Next:

diesel Cars