Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Liste over dieseldrevne biler

Borte er de gangene diesel kjøre biler ble ansett store, klumpete, upraktisk, og penger groper. Nylige fremskritt innen teknologi, og ønsket om å ha grønne effektive biler har ført til et gjennombrudd i diesel. I dag, en rekke bil selskaper har bedre diesel teknologi, og har bygget miljøvennlig ytelse biler. Jetta TDI

Volkswagen har stolt seg på å være en innovativ bil selskap, og er tydelig gjennom selskapets linje av Turbo Direction Injection (TDI) biler. Linjen inkluderer følgende: Touareg, Jetta Sportwagen, og Jetta, som mottok 2009 Green Car of the Year award. Volkswagen annonserer at på grunn av bilens TDI motor, ren diesel-teknologi forbedrer ytelsen, øker gass kjørelengde, og en 95 prosent nedgang i sot-utslipp. I tillegg til den pusset ren diesel-teknologi, er bilen utstyrt med seks kollisjonsputer, et dekk pressure monitoring system, og en startsperre tyveri avskrekkende system, som er alle standard funksjoner.
Audi A3 2,0 TDI

Fra bildeler selskapet Audi, kommer Audi A3 2.0 TDI. En del av det som gjør Audi A3 unikt er det faktum at opprinnelig bilen kunne bli drevet av enten en 200 hk 2.0-liters turboladet (2.0T) firesylindret bensinmotor, eller du kunne ha satset på 140-hk 2,0-liters turbo-diesel (TDI) motor. Men som i 2010 linje, ble TDI-motoren utelukkende brukt som den opprinnelige 3.2 V6-motoren ble droppet fra modellprogrammet. I tillegg til premien diesel motorteknologi, annonserer bilen sidevernet hode kollisjonsputer, andre rad sidekollisjonsputer, en bremseassistanse system som automatisk registrerer nødbremsing og gjelder maksimal effektøkning å redusere det totale bremselengden. Premium Sirius Satellite radio og Bluetooth forberedelse for mobiltelefoner legger til preg av Audi A3.
BMW 335d Sedan

BMW annonserer selskapets 335d modell som den mektigste 3,0-liters, 6-sylindret personbil diesel bil i verden. Per BMW, hvis du velger å gå med en av selskapets dieseldrevne biler du vil spare anslagsvis $ 352 i året, 145 liter drivstoff vil bli lagret, og anslagsvis 2,034 pounds med karbonutslipp ville aldri eksisterer. I tillegg til premien TDI-teknologien, kommer BMW 335d-modellen med halogen-fri form tåkelys foran, en motor start /stopp-knappen, og BWW atmosfære Belysning foran og bak på bilen. En del av sikkerhetsfunksjoner inkluderer en anti-bremsesystem, fører-og passasjersetet foran airbag supplerende tilbakeholdenhet system (SRS) med avansert teknologi, og passasjersetet foran-okkupasjon anerkjennelse med en passasjer airbag Off indikator.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105108.html

Previous:
Next:

diesel Cars