Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Jetta TDI Specs

The Volkswagen Jetta TDI er en bil som kjører på diesel. Volkswagen har vært å utnytte diesel-teknologi, som gir bedre drivstoff kjørelengde, siden innføring av diesel Rabbit i 1977 som fikk 50 mpg. Både Jetta og Jetta Sportwagen kommer i TDI-modeller. Jetta TDI ble tildelt Green Car i 2009. Som i 2010, er Jetta Sportwagen TDI $ 24615. Gass kjørelengde

Jetta TDI blir i gjennomsnitt 30 mpg i byen og 41 eller 42 mpg på motorveien, avhengig av om den har en manuell eller automatisk girkasse, henholdsvis. TDI kjører på ultra-lavt svovelinnhold diesel.
Kraft og ytelse

Ifølge Volkswagen kan Jetta TDI akselerere fra null til 60 mph på 9,5 sekunder. Den har en to-liters, 16-ventilers firesylindret motor med 140 hestekrefter og 236 ft.-lb. dreiemoment. TDI er elektronisk begrenset til en maksimal hastighet på 130 mph.

Bremser og fjæring

The TDI leveres som standard med MacPherson struts som er uavhengige på hver foran hjulet. Alle fire hjul er utstyrt med blokkeringsfrie bremser og elektronisk bremsekraftfordeling press distribusjonssystem. Seksten-tommers lettmetallfelger og all-weather dekk er også standard funksjoner.
Dimensjoner

TDI regnes som en kompakt bil og seter fem enkeltpersoner. Stammen plass tilbyr 32,8 kubikkfot lagring. Jetta TDI er 179,4 inches lang og 59,2 inches høy. Det klarner bakken med 5,4 inches.
Sikkerhetsutstyr

Alle setene har setebelte og en justerbar hodestøtte. Fører og passasjer foran posisjoner har airbag og thorax airbag supplerende sikkerhetssystemer. I tillegg er bilen utstyrt med en sensor som vil avgjøre om de skal distribuere kollisjonsputene basert på bruk av bilbelte.
Garanti

TDI leveres som standard med tre garantier. The New Car garantien er bra for tre år eller 36.000 kilometer. Den Powertrain garantien er gyldig i fem år eller 60.000 kilometer. Og den begrensede garantien mot korrosjon er i kraft i 12 år.

I tillegg, for de første tre år eller 36.000 miles, nye TDI-eiere får veihjelp fra Signatur Motor Club og gebyrfri Planlagt vedlikehold Program.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105107.html

Previous:
Next:

diesel Cars