Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hva er en Diesel Fuel System?

I løpet av de siste tiårene har forskere og ingeniører eksperimenterte med ulike typer drivstoff til bruk i biler, lastebiler, anleggsmaskiner, fly og andre maskiner. Selv drivstoff som elektrisitet og hydrogen har blitt utviklet eller vurdert for dette formålet, er de vanligste brensel fortsatt avledet fra petroleum. Bensin er den vanligste type brensel som brukes i drivstoffsystemer. En annen vanlig type drivstoff system, er imidlertid av dieseldrivstoffsystemet. Definisjon

dieseldrivstoffsystemet er enhver drivstoffsystemet (uavhengig av design) som kjører på diesel. Hensikten med systemet er å injisere bestemte mengder brennstoff (diesel) i hver sylinder i motoren ved et bestemt tidspunkt. Diesel drivstoffsystemer anses å være blant de mest effektive drivstoffsystemer og dermed blir brukt i mange frakt eller tung industri maskiner. De inkluderer vanligvis basen komponentene i en drivstofftank, drivstoff overføring pumpe, drivstoff filtre, injeksjon pumpe og dyser.
Tank

Drivstofftanker i diesel systemer vanligvis er laget av platemetall eller en aluminiumslegering. Den viktigste funksjonen til denne delen er rett og slett å holde diesel.
Fuel Transfer Pump

Overføringen pumpe overfører diesel ut av tanken. Det som oftest er plassert på utsiden av tanken, men det kan også være innenfor drivstofftanken eller på baksiden av injeksjon pumpen.
Drivstoffiltrene

Fuel filtre i en diesel system filtrere ut skitt og andre forurensninger som kan komme inn i drivstoffsystemet. Alt drivstoffet passerer gjennom disse filtrene. Filtrene er satt inn i systemet for å beskytte injektor pumpe og injektor deler, som ville bli skadet lett av skitt og smuss.
Injection Pump

innsprøytningspumpe av en diesel-systemet er den delen som leverer høyt trykk drivstoff for injeksjon. Det finnes mange forskjellige typer av disse pumpene.
Injeksjon dyser

Injeksjon dyser spray diesel drivstoff inn i forbrenningskammeret i hver sylinder.

Forskjeller

Den største forskjellen mellom en bensinmotor system og en dieselmotor systemet er at diesel-systemet sprøytes drivstoffet direkte inn i sylindrene. Imidlertid er en annen forskjell at diesel er mer effektiv (kjørelengde blir bedre) enn bensin. Det er tyngre og fetere enn bensin og fordamper saktere på grunn av vekten sin. I tillegg avgir en diesel system færre forbindelser knyttet til global oppvarming enn en bensin system, selv om diesel-systemet er assosiert med høyere utslipp av nitrogenforbindelser relatert til sur nedbør og smog.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105057.html

Previous:
Next:

diesel Cars