Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Tegn på Slitte glødeplugger

I en dieselmotor, en glødeplugg forvarmer brennkammeret slik diesel blir lett å tenne, ifølge University of Tennessee. Siden en dieselmotor er drivstoff-luft blandingen antennes av komprimering av stempelet - ikke en tennplugg - kald diesel ikke vil brenne lett, men varmt drivstoff vil. Slitte glødeplugger kan forårsake slike problemer som vanskelig å starte, grov løping og skitne eksos. Harde kaldstart

Flere diesel mekanikere enig i at kald motor hard start er et klassisk symptom på dårlige glødeplugger. Dette kan være spesielt tydelig på en kald morgen. En dårlig glødeplugg vil ikke varme i forbrenningskammeret, og vanskelig kaldstart er resultatet.
Rough Running

Når en motor med dårlig glødepluggene endelig starter, det går veldig ujevn før det varmes opp. Misfiring oppstår fordi glødepluggene ikke varme opp forbrenningskammeret tilstrekkelig. Som et resultat, ikke drivstoffet ikke brenne godt til motoren når driftstemperatur å fullstendig brenne drivstoff.
Tett White Smoke

Tett hvit røyk når motoren er kald er tegn på dårlige glødeplugger. Av motoren har ufullstendig forbrenning, er rå drivstoff tillatt i eksosen. Den rå drivstoff kan antennes inne i eksos-systemet, som viser seg som tette røyken som kommer ut av eksosrøret. Når motoren når driftstemperatur, går røyken bort, da drivstoffet blir nå fullstendig brent.
Kombinasjon av symptomer
p Med dårlige glødeplugger, alle symptomene kan opptre på samme tid. Først, er motoren meget vanskelig å starte. Når det endelig starter, går det grov og tett hvit røyk er sett fra eksosrøret. Både grov løping og hvit røyk forsvinner når motoren varmes opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105096.html

Previous:
Next:

diesel Cars