Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik installerer du en vannpumpe på en 5,9 Diesel Engine

De 5,9 dieselmotorer er konstruert for store lastebiler og nyttekjøretøy. Vannpumpen på en dieselmotor er viktig å fordele kjølevann gjennom radiatoren. Dette vil hindre at motoren blir overopphetet. Installere en vannpumpe på dieselmotoren innebærer demontere og fjerne ulike deler på kjøretøyet. Følgende detaljer vil gi viktige verktøy og metode til å installere en vannpumpe på en 5,9 dieselmotor. Du trenger
Wrench
dreneringspannen
Blokker blokker
Bil jack
Ratchet
skrutrekker
Momentnøkkel
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Løsne minuskabelen på batteriet med skiftenøkkelen. Plasser et avløp pan under radiatoren. Åpne tappepluggen og la væske til å flyte. Lukk pluggen når radiatoren er tømt.
2

Plasser bremseklosser på bakhjulene på bilen. Plasser en jekk under fronten av bilen. Heve bilen med jekken.
3

Fjern boltene med fastnøkkel på vannet pumpen skivene. Løsne braketten og dynamo med skralle.
4

Løsne klemmen med skrutrekker på nedre radiatorslange. Skru av festeboltene på vannpumpen med skralle. Fjern slangen og o-ring. Plasser den nye o-ring på vannet pumpehuset. Fjern den gamle vannpumpen.
5

Installer ny vannpumpe. Bytt til festeboltene og stram med skralle. Koble radiator slangen og klemme med skrutrekkeren. Installer dynamoen og braketten med skralle. Stram vannpumpe trinse bolter med momentnøkkel.
6

Hell kjølevæske i radiatoren. Koble den negative batterikabelen med skiftenøkkelen. Senke bilen ved hjelp av jekken. Starte bilen og sjekk under motoren for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105219.html

Previous:
Next:

diesel Cars