Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Kjennetegn på dieselmotorer

Dieselmotoren sporer sin historie til 1892, da tyske ingeniøren Rudolph Diesel innlevert en patent for en motor kjøres på en stabil biprodukt av petroleum raffinering prosessen kalt diesel. Etter masse produksjon av brygger Adolphus Busch, militær bruk i første verdenskrig og sivile anvendelser som begynner i 1930, fikk dieselmotorer et rykte som høyt, røykfylt arbeidshester. Den moderne dieselmotoren fortsatt fungerer som en solid arbeidshest, men det har gjort betydelige fremskritt når det gjelder effektivitet og miljøvennlighet. Grunnleggende

Dieselmotorer stole på prosessen med forbrenningsmotor for strøm. Som bensinmotorer, dieselmotorer konvertere drivstoff til energi via en serie av små eksplosjoner forårsaket av drivstoff reaksjon på oksygen. Dette forbrenning-basert energi Kjører stempler opp og ned inne i sylinderne. I sin tur endrer veivaksel den lineære bevegelse av stemplene i rotasjonsbevegelse, som tillater kjøretøyets hjul til å snu. Oftest vises dieselmotoren i industri, landbruk, bygg og on-highway lastebiler. Dieselmotorer er kjent som høyt dreiemoment, langvarige og drivstoffeffektive motorer.
Versus bensinmotorer

Mens gnister slippes ut fra tennplugger føre til forbrenning i bensinmotorer , antenner drivstoff i dieselmotorer på egen hånd. For å oppnå dette forbrenning - en prosess som kalles selvtenningstemperaturer - Dieselmotorene har mye høyere luft komprimering priser enn bensinmotorer. Dette varmer opp luften inne i sylindere til en enorm grad, slik at selvantennelse. Høykompresjon fører til økt effektivitet i forhold til en bensinmotor som konsentrerer oksygen, som brenner brenselet. I tillegg har diesel et høyere energiinnhold per gallon enn bensin. Diesel reagerer på konsentrert oksygen av dieselmotorer for å skape kraftigere forbrenning enn en bensinmotor.
Fire-Stroke Process

fire- takts dieselmotor har fungert som en fremtredende type dieselmotor siden begynnelsen av teknologien. Denne type motor opererer i et mønster av fire "slag". Først beveger stempelet bort fra motorens inntaksventilen via inntrekking av oksygen, sammenpresses og oppvarmes for oksygen i prosessen. I det andre slag, forårsaker bevegelse av stempelet for å tenne drivstoffet som det kontakter oppvarmet oksygen. Det tredje slag omfatter utvidelse av varme gasser, som tvinger stempelet nedover i en "arbeidstakt." Slutt returnerer stempelet oppover, tvinger brukt gass ut av sylinderen og starte prosessen igjen. Struper kontrollere kraften i motoren ved å begrense luft-drivstoffblandingen som den kommer inn i sylinderen.
Moderne dieselmotorer

Moderne dieselmotorer ofte har direkte innsprøytning, som regulerer forbrenningen av drivstoff til et område som finnes i hodet av hvert stempel. Datasystemer sikre drivstoff injeksjon direkte inn i sylinderen, en type presisjon umulig for dieselmotorer av yore. Sammenlignet med sine forgjengere, moderne dieselmotorer produsere mye lavere mengder av karbondioksid, karbonmonoksid og uforbrente hydrokarboner. Moderne motorer som bruker biodiesel har samme effektivitet, men produserer mindre sot enn de som bruker petroleumsbasert diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105238.html

Previous:
Next:

diesel Cars