Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik installerer du en Headliner i en 64 Chevelle Malibu

The headliner er slimhinnen på innsiden av taket inne i bilen. Fra tid til annen headliner i bilen kan begynne å synke, forårsaker en distraksjon til sjåføren. Mulige årsaker til sagging av en headliner kan være det limet som fester headliner til taket unsticking selv. Når dette skjer er det viktig å installere en ny headliner. Installere en ny headliner i en 1964 Chevelle Malibu kan gjøres uten for mye styr når du følger stegene under. Du trenger
Headliner stoff
Spray Lim
Wrench
Sandpapir
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene i hvert hjørne av takplaten med en skrunøkkel. Disse boltene holde visir og frakk kroker i bilen. Fjerning av disse boltene vil gjøre det mulig å fjerne headliner.
2

Sett fingrene gjennom hullene der boltene pleide å være og dra forsiktig ned på headliner. Med nok press headliner vil komme ned uten at du rippe den. Med headliner løs kan du nå fjerne det gjennom døren til Chevelle Malibu.
3

Skrubb restene av limet som er igjen på den eksponerte tak med sandpapir, og pass på ikke å skrubbe for hardt.
4

Spray et tynt lag av selvklebende lim på den eksponerte taket og plassere den nye headliner materialet på den. Trykk forsiktig på midten og kantene på ny headliner til den fester seg til taket av Chevelle Malibu.
5

Trim kantene av headliner med saks hvis headliner overlapper vinduer av Chevelle Malibu. Fest boltene med en skiftenøkkel. Du har installert den nye headliner i en Chevelle Malibu.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105203.html

Previous:
Next:

diesel Cars