Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Slik bruker fyringsolje i en dieselmotor Motor

Dieselmotorer er ganske allsidig, som de kan brenne mange forskjellige typer drivstoff, som brukes fransk yngel olje og babyolje. Den føderale regjeringen har stive bøter for ikke-godkjent drivstoff i en dieselmotor. En måte å overvåke dette er å tilsette fargestoff til drivstoffet. Red-dye drivstoff indikerer at det ikke drivstoffavgifter ble betalt på drivstoff, og det høye svovel nivå kan utelukke det for gatebruk. Red-dye drivstoffet som brukes i husholdningen oppvarming og gården bruk. Diesel inneholder tilsetningsstoffer som forlenger motorens levetid. Test drivstoff som du ikke er sikker på å se hva tilsetningsstoffer er nødvendig. Du trenger
Vernebriller
Clear vinyl slange
Fuel sample containere
Vis flere instruksjoner
en

Hell litt av brensel til en fuelprøve container hvis mulig. Hvis drivstoffet er i en stor tank, Sett inn en vinyl slangen inn i drivstofftanken. Koble enden av slangen med fingeren og trekk ut slangen. Dette vil bringe ut en slange full av drivstoff. Sett slangen enden i en fuelprøve container og slipp fingeren.
2

Hell litt av drivstoff gjennom en maling sil for å se om det er rent. Husk også at fyringsolje beregnet for dieselmotor road bruk må ha tilsetningsstoffer satt inn for å hindre dieselen fra Jelling opp i kaldt vær. Kaldt klima kan gjøre enhver fyringsolje i et tykt stoff som ikke kan flyte gjennom mange drivstoffiltere.
3

Undersøk drivstoff for rødt fargestoff. Hvis drivstoffet inneholder rødt fargestoff, ikke bruk den i diesel motoren på en bil som er beregnet for gatebruk. Det er et brudd på føderal lov, og dermed bærer en stor bot. The Department of Transportation sjekker diesel for brudd.
4

Gjenopprette en passende utvalg av bensin hvis den ikke inneholder rødt fargestoff og få den testet av en lab. Laboratoriet kan fortelle deg hva tilsetningsstoffer er nødvendig for å kjøre fyringsolje i en dieselmotor. Hvis diesel er for off-road bruk, kan den føderale utslipp loven ikke gjelder, og du kan brenne uansett vil gjøre motoren løp. Hvis drivstoffet tester ut til å være egnet til å kjøre i en dieselmotor, er du god til å gå. Ellers er det mulig å blande tilsetningsstoffer for å supplere drivstoff til å brenne i en dieselmotor uten å forårsake skade på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105222.html

Previous:
Next:

diesel Cars