Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

12 ventiler Cummins Cold Weather start Prosedyrer

Diesel motorer som 12-ventilers Cummins er fullt i stand til å starte på svært kalde temperaturer, selv om en motorvarmer ikke er blitt brukt, forutsatt at batteri og glødeplugger er i god form . Batteri

Dieselmotorer har høyere kompresjon forholdstall enn bensinmotorer. På grunn av dette, er mer batteristrøm nødvendig å skru en dieselmotor i lave temperaturer. Mens en V-8 bensinmotor kan kreve 300-400 ampere strøm til å starte ved temperaturer under -4 Fahrenheit, kan en dieselmotor trenger nesten dobbelt så mye strømstyrke for starter sin å komprimere nok luft.

glødeplugger

Diesel motorer varme luften ved å komprimere det og deretter bruke den varme luften å tenne drivstoffet, istedenfor å bruke tennplugger som bensinmotorer. Det er også forvarming utstyr i mange motorer, slik som glødeplugger, som er varmeovner skrudd fast i sylindrene som lyser rødt varmt når motoren spy. Hvis glødeplugger ikke fungerer som de skal, kan en dieselmotor være vanskelig å starte og drive grov utgangspunktet mens produsere hvit røyk. Disse problemene bør gå unna som sylindrene varme opp.

Kaldstart triks

Enkelte dieselbiler har en glødeplugglampen på dashbordet, som slår på når glødepluggene er på. Å starte i kaldt vær, bør du skru av motoren så snart lyset slås av, før luften kjøler av. I biler uten en glødeplugglampen, vent fem sekunder etter å vri om nøkkelen på før starte motoren. I ekstremt lave temperaturer, vrir om nøkkelen på, av og på igjen før du starte motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105205.html

Previous:
Next:

diesel Cars