Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hvordan Prime en Diesel Injector Pump

injeksjonspumper spille en viktig rolle i driften av dieseldrevne biler. Den delen tillater dieselbiler og lastebiler til å kjøre ved å levere en nøyaktig mengde drivstoff, under svært høyt trykk, til hver injektor på et spesifisert tidsintervall. Som drivstoff er levert fra injeksjonspumpen, utbetaler hver injektor drivstoffet i motorens sylindere, hvor det brenner, og holder motoren i gang. Under rutinemessig vedlikehold, som for eksempel drivstoff filterskift, må du kanskje klargjøre injeksjon pumpe for å fjerne luft fra drivstoffsystemet. Du trenger
bilnøkler
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene forbinder injektorer til motoren hodet. Dette vil tillate enhver luft mellom injeksjon pumpe og injektorer for å gå ut av systemet under oppfyllingen.
2

Sett nøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen til "på"-posisjon og slå den litt mot "start" for å støte starteren. Slipp ut tasten etter mellom ett og to sekunder, slik at den går tilbake til "på"-posisjon.
3

Lytt for bilens elektrisk heis pumpe for å starte overføringen diesel fra drivstofftanken til drivstoff filter bolig og i sin tur injektoren pumpen. Heisen pumpen vil høres ut som en summende kommer fra drivstofftanken. Hvis du ikke hører heisen pumpen fungerer, bump motoren en gang.
4

Arbeid med en partner for å se etter drivstoff kommer fra injektoren linjer der du tidligere løsnet forbindelsen nøtter. Stram mutterne når drivstoffet begynner å strømme ut av injektoren linjer. På denne tiden, er injektor pumpe grunnes med drivstoff.
5 p Med injektoren linjer re-koblet til hodet, sveiv bilen og la den til å begynne å kjøre.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105214.html

Previous:
Next:

diesel Cars