Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> diesel Cars >> Content

Hva gjør en Jake Brake gjøre i Diesels?

The Jake Brake er navnet for Jacobs Vehicle Systems 'kompresjonsfrigjøringsmekanisme bremsesystem. Systemet utnytter det høye kompresjon natur av dieselmotorer ved hjelp av den kompresjon for å skape en motor retarder for å bistå en 18-Wheeler bremsing. Den Jake Brake kan handle utelukkende fra lastebilens tradisjonelle bremser eller sammen med dem, avhengig av førerens preferanser. Slik fungerer

Jake Brake endrer måten en dieselmotor er ventiler arbeid. Som hvert stempel går gjennom hjerneslag sin, avslutter Jake Brake flyten av drivstoff inn i motorblokken, komprimere luft. Dieselmotoren nå i hovedsak er fylt med luft, og Jake Brake åpner eksos ventil som komprimert luft i motorblokken treffer sitt høydepunkt komprimering. Den komprimerte luften slippes, slik at motoren manuelt forsinke 18-hjuling, hjelpe de rattmonterte bremser.
Fordeler

Jake Brake reduserer belastningen plassert på tradisjonelle rattmonterte bremsene under oppbremsing, noe som over lang sikt, øker levetiden til lastebilens bremser. Avtagende langsiktig slitasje på bremseklossene senker kostnadene ved drift i en to-fold måte: De lengre serviceintervaller maksimere inntjeningspotensialet, mens lengre levetid på bremseklossene senker rå vedlikeholdskostnader. På kort sikt øker Jake Brake sikkerhet ved å kutte ned effekten av bremsen fade som ofte oppstår når du bremser ned lange karakterer med tung last. Jake Bremser også redusere bremselengden og øke den gjennomsnittlige hastigheten på leveranser, videre legge til lastebilens sikkerhet og profittmaksimering.
Ulemper

økt sikkerhet og høyere fortjenestemarginer på Jake Brake-utstyrte 18-Wheelers kommer ikke uten en pris, og disse bremsene er avhengige av å slippe tungt komprimert luft for å stoppe lastebilen. De komprimeringsforhold av disse dieselmotorer ofte er 25-til-1 eller høyere. Når dette mye luft slippes fra en lastebil under aktivering av Jake Bremser, skaper det en høy, smellende lyd. Denne støyen kan være en plage i boligområder og kan nå decibel nivå av en meget stor gressklipper.
Lovligheten

Jake Brake er støy er dens iboende ulempe, og power-absorberende bremser er lyden har skapt slik oppsikt at noen kommuner har forbudt bruk av bremsesystemet innenfor sine grenser. Truckers trenger å være oppmerksom på tegn advarsel mot bruken av Jake Bremser, motor flammehemmere og komprimering utgivelsen motor bremser, og disse er felles navn for denne komprimeringen-basert bremsesystem

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/diesel-cars/105240.html

Previous:
Next: No

diesel Cars