Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Tune Up en 2002 Mustang

I 1964 ble Ford Motor Company startet en bil revolusjon når det avduket det som ble en av USAs mest elskede biler - Ford Mustang. En etterlengtede utgivelsen til Fords voksende linje var Ford Mustang, som kombinerer holdbarhet med ytelse kjøretøyer. Selv om Mustang er en solid utøver, vil du fortsatt trenger å tune opp 2002 Mustang. Dette er spesielt viktig etter at bilen har høy kjørelengde eller begynner å stille treg akselerasjon. Du trenger
gnist plugger
luftfilter
Wrench
Flathead skrutrekker
Oil filter
Basin
Motorolje
Rotor
Distribution cap

Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i en romslig arbeidsplass og pop panseret. Koble fra ledningene på batteriet. La motoren kjøle seg ned i flere timer før du slår opp.
2

Finn tennplugg ledninger forbinder distributør cap til tennpluggen og fjern dem for hånd. Trekk ut tennpluggene settes på tennplugg ved å sakte snu med en klokken kraft. Sett inn nye tennplugger i hver av kontaktene og stram helt med en teller urviseren. Koble til tennplugg ledninger.
3

Fjern luftfilteret plassert på fronten av motoren ved å skru sine bolter med en skiftenøkkel. Hekt klemmene av slangen koblet til luftfilteret med en flat skrutrekker og trekk den ut. Skyv den nye filter og sørg for at den er utstyrt perfekt. Fest slangeklemmene ved å bruke nedadgående kraft til klemmene er låst i slangen.
4

Fjern oljefilteret med en skiftenøkkel. Plasser deg selv under bilen og finn fanen for å slippe olje. Slå fanen åpne og tømme mens du bruker et basseng for å fange den gamle oljen. Lukke fanen tett og installere et nytt oljefilter. Hell ny olje på motoren og kontroller at du bruker riktig mengde.
5

Koble fra ledningene til distributør cap forsamlingen. Skru ut boltene som holder distributør cap med en flat skrutrekker og sakte fjerne det. Finn rotoren installert under hetten og trekk den ut av hånden. Installere en ny rotor på samme sted ved overføring av nedadrettet kraft. Sett inn en ny distributør cap i byggeform og skru tilbake skruene. Koble ledningene til forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133137.html

Previous:
Next:

oljeskift