Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva er MT-1 Gear Oil?

Gear oljer er utformet for å beskytte motordeler og pakninger fra å bryte ned fra høye trykk og temperaturer. Du kan finne mange forskjellige typer oljer som inneholder tilsetningsstoffer for å bedre beskytte de indre delene. Det er viktig å sørge for at du bruker riktig olje og tilsetningsstoff for det aktuelle kjøretøyet. MT-en er et tilsetningsstoff som er spesielt utviklet for å beskytte visse typer tyngre kjøretøy. Hva er MT-en

MT-en er additiv som er lagt til girolje. Den MT står for "manuell girkasse." Hvis en olje additiv har MT-en rating, indikerer det at oljen har en termisk stabilitet og ekstreme trykk additiv i den.
Hva biler bruker MT-en

MT-1 smøremidler brukes på større kjøretøyer som busser og tunge lastebiler. Den type overføring som MT-en er laget for å jobbe med er en ikke-synkronisert manuell girkasse.
Hva er de designet for å gjøre

MT- 1 smøremidler beskytte motorene på disse kjøretøyene fra slitasje av de innvendige komponenter, redusere mengden av avleiringer i motoren, redusere sannsynligheten for oljepakning erosjon og nedbrytning av deler fra høye temperaturer. MT-en er også kompatibel med gule metaller, så det vil ikke ha en negativ eller forverrede effekt på metaller som kobber.
Hvem kategoriserer MT-en?

The American Petroleum Institute (API) og The Society of Automotive Engineers (SAE) er ansvarlig for å gi olje og olje tilsetningsstoffer sine karakterer.
Hvor å finne MT-en
< p> Du kan finne olje med MT-en additiv på de fleste bildeler butikker og mange online distributører. Det er flere produsenter som produserer olje med dette tilsetningsstoffet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133236.html

Previous:
Next:

oljeskift