Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik unngår Lavtemperatur-Sludge

Olje slam bygger seg opp i en bilmotor når motoren kjøres under lav-temperaturer som å starte bilen når det er null grader Fahrenheit eller lavere. Slå av bilen før kjølevæske og motorolje kan varme opp til normal driftstemperatur - 170 til 190 grader Fahrenheit for kjølevæske og 212 grader Fahrenheit for olje - bidrar også til slam buildup. Slammet er en tykk, gummy, svart gel laget av vann, gass forbrenning biprodukter og olje som kan bygge opp i motoren og kjemisk endre eller polymerisere til en hard, sprø materiale som plugges opp oljeslangene, filtre og motordeler. Forhindre lav temperatur slam buildup ved regelmessig vedlikehold av kjøretøyet. Instruksjoner
en

Skift olje i bilen din på en jevnlig basis, hver 3000 miles eller 200 timer med motoren i gang tid. Motoren går tiden inkluderer når du har parkert bilen og forlot motoren i gang samt tomgang tid på stopplysene og i trafikkork.
2

Opprettholde riktig kjølevæske eller frostvæske nivåer i kjøretøyet. Kjølevæsken må være en 50-50 blanding av vann og kjølemiddel. Spør en mekaniker på en rask oljeskift etablering å sjekke dette og legge mer kjølevæske, hvis det er nødvendig.
3

Ta bilen for en "tune-up" to ganger i året, en gang før vinter og en gang før sommeren. Holde bilen i god stand ved å ha alle de væskenivåene - inkludert frostvæske, olje og bremsevæske - sjekkes og skiftes etter behov. Erstatte luftfiltre regelmessig.
4

Hold motoren går jevnt med jevne mellomrom legge drivstoff-injektor rengjøringsmidler og "tørrgass." Fuel-injektor rengjøringsmidler fjerne eventuelle karboniserte materialer som har bygget opp på injektorer. Tørrgass inneholder alkohol som vil fjerne vann fra gasstanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133371.html

Previous:
Next:

oljeskift