Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Les Motor Oil Test Results

Testing olje i en bil er en enkel sak, selv om du trenger å gjøre det regelmessig for å sikre at bilen ikke mister olje for fort eller i akutt behov for et oljeskift. Alle biler leveres med testing av utstyr der under panseret for deg å bruke: peilepinnen. Bare å kjøre bilen litt for å varme oljen, parkere den på et plant underlag, trekke ut peilepinnen, tørk den av, stupe det tilbake inn i bunnpannen åpningen, og fjerne det igjen. Prosessen vil ikke bety noe, men hvis du ikke vet hvordan du skal lese resultatene. Du trenger
Oljepeilepinne
Vis flere instruksjoner
en

Fjern peilepinnen og se nederst. Det vil være bredere enn resten, og har en liten, etset-in måler med å les av oljenivået.
2

titt på det høyeste punktet oljen har merket på peilepinnen. Jo nærmere mot linjen rett før "F" (som betyr "Full"), jo bedre. Hvis oljen har berørt forbi denne linjen, blir bilen overfylt med olje og noe må fjernes. Hvis det står over den første linjen på slutten av peilepinnen, så du ikke trenger å legge mer olje. Legg litt når oljenivået sitter på eller under den første linjen.
3

Hold peilepinnen i godt lys, slik at du kan få en god visuell lese på kvaliteten på oljen. Det skal se ut som blank og delvis gjennomsiktig, noe som indikerer sunn olje. Hvis det er altfor rennende, modig, helt ugjennomsiktig eller lukter råtten, så det er på tide å skifte olje på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133034.html

Previous:
Next:

oljeskift