Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Motor Oils kompatibel med John Deere Plus-4

En viktig del av motoren omsorg innebærer regelmessige oljeskift og påfyll. For John Deere motorer, er det visse motorolje at selskapet anbefaler. En av disse er John Deere PLUS-4 olje, som kommer i SAE 10W-30 eller 10W-40 karakterer. John Deere har også godkjent noen oljer som kan brukes i stedet. John Deere Brands

Foruten PLUS-4, kan to andre John Deere merker av olje brukes. Den ene er Turf-Gard Multi-Viskositet 4-takts motor olje. Den kan brukes i alle gressklipper, traktor, shredder, edger, generator eller rorkult med en fire-takts motor. En annen er John Deeres Torq-Gard olje. Denne høytytende olje er anbefalt for høyhastighets-fire-takts bensin-og dieselmotorer. Merker av olje andre enn John Deeres kan også brukes til å erstatte PLUS-4, så lenge de overstiger visse American Petroleum Institute standarder.
Sunoco

Et annet selskap som produserer motorolje kompatibel med John Deere er Sunoco. For eksempel er Sunoco Catralube Range olje utformet for å beskytte motorer og girkasser. Det reduserer utstyr slitasje, forbedrer friksjon kontroll, og kan forlenge levetiden på girkasser og bremser. Det er en SAE 10W-30 klasse som kan brukes i stedet for John Deere PLUS-4.
Exxon

Exxon produserer også motorolje som møte John Deere standarder. Et eksempel er Exxon SuperFlo, som har en 10W-30 grad som oppfyller de strengeste American Petroleum Institute standarder. SuperFlo er utformet for å forhindre høy temperatur innskudd, olje jevning, og iført ned av kam og hydrauliske ventilen. Selv om det er vanlig med biler, den oppfyller standardene for bruk med John Deere motorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132806.html

Previous:
Next:

oljeskift