Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Injektor Pumpe: Slik fungerer

Injector pumper er enheter som brukes til å sette inn væske inn i et system og produsere en bestemt utgang. De mest populære injektor pumper er diesel-injektor pumper, vann-injektor pumper, kjemisk-injektor pumper og gjødsel-injektor pumper. Pumpingen

En diesel-injektor pumper styrker væske inn i en motorens sylindre. Disse pumpene må operere ved høyt trykk, fordi presselementet handling må utløse og tvinge fluidet gjennom rørene til motoren. Elektronisk drivstoff-injektor pumper inkluderer sikkerhetsmekanismer som forårsaker nedstengning hvis bilens motor har noe oljetrykk, eller hvis en ulykke inntreffer.
Målte Mengder og Timing

Trykket av injektoren pumpen tvinger ut en tilsvarende mengde væske for hver klemme. Gjennom tannremmer som funksjon å slå veivaksler og kamaksler, ventiler og stempler er holdt i god stand. De tannremmer sikre at pumpen beveger seg i takt med motor tannhjul, og passer perfekt inn i motoren. Den maksimale overføringshastigheten er avhengig av timing belter som påvirker injeksjonsrater.
Fluid Vedlikehold

Kontroll på pumpet væske er en forutsetning for å holde opp funksjon og levetid injektor pumpe. Viskositeten av fluidet påvirker injektoren pumpens ytelse. Viskositet er tykkelsen eller konsistensen av en hvilken som helst væske, diesel, vann, bensin eller flytende blanding. Passasjen av væske gjennom pumpens slangen kalles lineære strøm. Som operatør, må du pass av forurensninger som trolig vil blokkere filtrene, hemme jevn flyt og langsomme injeksjonsrater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133084.html

Previous:
Next:

oljeskift