Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje i en 94 Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee motor har et rykte som en usedvanlig pålitelig motor. Vedlikeholdes riktig, vil disse motorene gir ofte flere hundre tusen miles av problem-free service. Kanskje den viktigste delen av ethvert vedlikehold rutine er betimelig oljeskift. Siden de interne motorkomponenter er ikke lenger beskyttet mot daglig slitasje-og-tåre når oljen brytes ned, er denne oppgaven en rimelig måte å bidra til å sørge for at bilen varer så lenge som mulig. Du trenger
Creeper
Tom container
Stikknøkkel
Oil filter skiftenøkkel
Emery papir
trakt
Vis flere instruksjoner
1

Slide under Cherokee, eventuelt ved hjelp av en lav profil creeper å manøvrere rundt. Lokaliser bunnpannen, som er den laveste-meste del av motoren og har en plugg ved en ende. Plasser en beholder som rommer minst seks liter væske under motoren og ta ut oljepluggen med en pipenøkkel. La oljen helt helle ut, så bytt ut kontakten, skru den fast.
2

Skru av oljefilteret ved å vri den mot klokken. Hvis det er for stram til å fjerne for hånd, kan en olje filter skiftenøkkel eller et stykke sandpapir brukes til å hjelpe. Smør gummipakningen av den nye olje-filteret med en liten mengde av ny motorolje. Plasser den på motoren og skru den fast for hånd.
3

Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket. Ved hjelp av en trakt, fylle motoren med seks liter 10W-40 motorolje. Sett på oljepåfyllingslokket.
4

Kast den brukte motor olje og filter ved å ta den til en lokal gjenvinningsstasjon. De fleste auto deler butikker vil ta brukt olje for gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133083.html

Previous:
Next:

oljeskift