Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Viskositet of Natural Vs . Syntetisk olje

Den økende populariteten til syntetisk olje er på grunn av sine fordeler fremfor naturlig olje . Men mange bileiere fortsatt har spørsmål om valg som syntetisk olje til bruk og riktig bruk av oljen. Olje Viskositet

Oljeviskositet er en måling av en oljens tykkelse i forhold til andre oljer . Oljen blir testet ved å varme den , og deretter slik at det å strømme gjennom en bestemt størrelse hullet. Mengden av olje som flyter gjennom hullet i en viss tid blir brukt til å bestemme viskositeten til oljen .
Syntetisk olje viskositet

Syntetisk olje er rangert for viskositet på samme måte som naturlig olje . Dette betyr at en liter 10W- 40 olje er lik viskositet , eller tykkelse , uavhengig av om det er naturlig olje eller syntetisk olje , og vil utføre de samme i motoren.
Viskositet sammenbrudd

En av de største fordelene med syntetisk olje er at det er mindre utsatt for viskositet sammenbrudd enn naturlig olje . Det er mange grunner til dette, inkludert syntetisk olje er mer konsistent molekyl størrelse og mangel på forurensninger . Som syntetisk olje ikke bryter ned så raskt som naturlig olje, vil syntetisk olje bedre beskytte en motor over lengre tid mens den naturlige olje nivå av beskyttelse vil avta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133002.html

Previous:
Next:

oljeskift