Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan slå av den Oljeskift Light i en Ford Windstar

Vedlikehold lys advare føreren av problemer som trenger oppmerksomhet. Hvis du tar bilen inn i et vedlikehold butikk, vil mekanikeren fikse problemet og slå av varsellampene. Når du skifte olje på din Ford Winstar, fortsetter oljeskift lys som skal belyses. Med en skanning verktøy eller noen enkle å følge trinnene, kan du slå av oljeskift lys når du bytter olje selv. Du trenger
Scan
Vis mer Instruksjoner
Slå av lys med Scan Tool
en

Trekk hetten av den diagnostiske port plassert under dashbordet. Havnen ligger ved siden av rattstammen og merket "DTC."
2

Plugg Scan Tool-kabelen i den diagnostiske port. Du kan kjøpe en skanning verktøy fra en bil vedlikehold og deler butikken. Skanningen Verktøyet må være utstyrt med Ford OBD-II programvaren.
3

Start tenningen til Ford Windstar, og utføre en selvtest ved å følge instruksjonene på skanning verktøyet.

4

Følg instruksjonene på skanning verktøyet på hvordan du kan fjerne koder. Når du har fullført den diagnostiske testen, sender skanneren verktøyet en melding til bilen diagnostisk program for å slå av oljeskift lys.
5

Stopp motoren før du kobler fra datalink kabelen, og plasser . lokket på den diagnostiske port
Slå av lys uten Scan Tool
6

Reset et Windstar produsert mellom 1999 til 2001 ved å følge disse instruksjonene: Trykk SETUP kontroll knappen. Trykk på RESET knappen og hold til "IF ny olje HOLD RESET" vises. Trykk og hold RESET-knappen til meldingen leser
7

Reset et Windstar produsert mellom 1997 til 1998 ved å følge disse instruksjonene "OIL LIFE satt til 100%.": Trykk på RESET og oppsett knappene samtidig til meldingen "OIL LIFE% HOLD RESET NEW" vises. Trykk på SETUP knappen for å få tilgang til System-modusen. Trykk på RESET-knappen for å begynne system sjekk. Trykk og hold RESET-knappen til du blir bedt om å stoppe. Trykk på SETUP og RESET sammen for å nullstille systemet tilbake til 100 prosent.
8

Fullfør den aktuelle sekvensen i den rekkefølgen de står ovenfor vedrørende din modell. Hvis det gjøres riktig, bør oljeskift lyset slås av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133109.html

Previous:
Next:

oljeskift